Autobiografisch schrijven

Cursus Autobiografisch schrijven

Tijdens de cursus autobiografisch schrijven beschrijf je, op basis van diverse creatieve opdrachten, fragmenten uit je leven. Grappige, lieve, mooie, ontroerende herinneringen, het kan van alles zijn.

Je leert niet alleen over andere vormen van hoe je over jezelf kan schrijven, maar ook ontdek je gaandeweg welke daarvan het beste bij je past.

Daarnaast krijg je opbouwende feedback, niet alleen van mij als docent, maar ook van de groep, en leer je deze ook te geven aan je medecursisten. Op die manier ontdek je hoe jouw tekst op de lezer overkomt, en hoe je jouw verhaal of gedicht nog krachtiger kan laten overkomen, dus op een positieve manier van elkaar leren. Schrijfervaring is niet nodig, en je bent altijd vrij om je teksten wel of niet voor te lezen.

Voorop staat het plezier in het schrijven, waarbij je in de les geïnspireerd wordt tot het krijgen van nieuwe ideeën en invalshoeken. Aan het eind van elke les krijg je een thuisopdracht mee voor de volgende week.

Koffie en thee zijn gratis en voor schrijfgerei wordt gezorgd!

Let op: de cursus gaat door bij minimaal 4 deelnemers.
Het maximum aantal deelnemers is 10.
Bij voldoende aantal deelnemers ontvang je van mij een e-mail met de betaalgegevens. Na betaling ben je definitief ingeschreven als cursist.


Leeftijd: Volwassenen
Dag: Dinsdagavond
Lestijd: 19.30 – 22.00 uur (150 min)
Startdatum: 10-3-2020
Duur: 10 lessen
Prijs: 250 euro
Docent: Liz de Bock
Locatie:
Wijkbibliotheek in de Wilgenhof
Schalmstraat 2
5614 AR Eindhoven

Aanmelden: via het inschrijfformulier